Ikke betal mer enn du må

Alle har vi noe vi er ekstra redde for. Det kan være arvegods, spesielle gaver eller hobbyutstyr du har investert mye tid og penger i. Disse tingene kan det være smart å forsikre litt ekstra, slik at du i det minste slipper å tenke på det økonomiske tapet hvis uhellet skulle være ute.

Hva dekkes

Dekker tyveri av forsikret gjenstand.

Dekker alle skader som skyldes en plutselig ytre årsak. Skade som skyldes gradvis slitasje, forringelse, feil eller mangler ved gjenstanden dekkes ikke.

Forsikringen dekker at forsikret gjenstand er gått tapt.

Hos oss får du gode forsikringer til lavest mulig pris. Enkelt og greit.

Skynd deg å bytte

Vi sier opp de gamle forsikringene dine og setter opp de nye hos oss. Dermed sparer du penger allerede fra dag én og slipper å tenke mer på det.

Spørsmål og svar om verdisak­forsikring

 • Hvorfor trenger jeg verdisakforsikring?

  De fleste tingene dine du eier er forsikret gjennom innboforsikringen når du er hjemme og reiseforsikringen når du er på tur. Men disse forsikringene har som regel en begrenset erstatningssum og begrensninger i hvilke typer skader som dekkes, og det er derfor lurt å ha en ekstra forsikring på de tingene som er verdifulle og som du er aller mest glad i.

 • Hva kan jeg forsikre med verdisak­forsikring?

  De fleste velger en verdisakforsikring for eiendeler som er ekstra verdifulle og som gjerne har affeksjonsverdi i tillegg, som for eksempel bunader og kunst. Også fotoutstyr, golfutstyr og skytevåpen er vanlige gjenstander å ha en ekstra forsikring til. Ring oss gjerne på 09010 om du lurer på om gjenstanden din egner seg for en verdisakforsikring.

 • Hva slags type skader blir dekket?

  Verdisakforsikringen dekker nesten alle typer skader som for eksempel at bunaden din får en rift i 17. mai-toget eller at maleriet du arvet faller ned fra veggen og får en skade. Mobiltelefoner og dyre sykler er stort sett det eneste du ikke kan kjøpe en verdisakforsikring på.

 • Hva gjør jeg hvis gjenstanden jeg har forsikret stiger i verdi?

  Da bør du få gjenstanden taksert med jevne mellomrom, og deretter informere oss om den nye verdien. Da er du sikker på at gjenstanden er forsikret for riktig beløp.

 • Kan jeg forsikre sykkelen min med verdisakforsikring?

  Nei. Sykler dekkes av innbo- og løsøreforsikringen din og vi anbefaler at du velger Super Innboforsikring som dekker inntil 16 000 kroner dersom du oppbevarer sykkelen i bod eller på egen gårdsplass. Hvis sykkelen oppbevares innendørs, er dekningen ubegrenset opp til forsikringssummen på innboforsikringen din.

 • Hva er egenandelen?

  Egenandelen er den summen du må betale selv ved en forsikringsskade. Egenandelen for verdisakforsikring er 1000 kroner.

Lurer du på noe?

Lurer du på hvordan REMA Forsikring kan tilby så gode forsikringer til så lave priser eller hvilken forsikring du bør velge, kan du ringe oss på 09010 eller chatte med oss mellom kl. 8 og 16. Vi har også laget en hjelpeside der du finner svar på de mest vanlige spørsmålene.