HELDIGE LUCKY

– Da Roger og familien gikk til anskaffelse av katt, bestemte de seg samtidig for å tegne katteforsikring i REMA Forsikring. Noen måneder senere ble Lucky syk.

Lucky er bare ti måneder gammel, men allerede stor. Han er en blanding av norsk skogkatt og den amerikanske rasekatten Maine coon. Da Roger og Tommy fikk Lucky, skaffet de seg samtidig katteforsikring i REMA Forsikring.

– Vi har alltid hatt hund, og hunden har alltid vært forsikret. Før fikk du stort sett kattungene gratis, fordi det var en overflod av katter. I dag må du betale for katten, særlig hvis du bor i byen, og da er det greit å ha forsikring hvis noe skulle skje, forteller Roger.

Han og Tommy betalte 3000 kroner for Lucky, inkludert chip, veterinærattest og vaksinasjon. Kort tid etter at de hadde fått ham, dro de på juleferie. Lucky ble plassert på en kattekennel sammen med mange andre katter, og da Roger og Tommy hentet ham, var han syk.

– Tenk deg den verste influensaen du noen gang har hatt. Jeg har aldri før sett verken en katt eller en hund snørre sånn som han gjorde da. Han var helt utslått, hele brystet var dekket av snørr. Roger og Tommy tok Lucky med til veterinæren. Der fikk han antibiotika. Regningen kom på 1500 kroner. De betalte den, registrerte det på REMA Forsikrings nettsider, og noen få dager senere fikk de beløpet refundert, minus egenandelen, som er på 500 kroner.

– Forsikringen koster oss 1200 i året, så utgiftene er så godt som spart inn allerede, sier Roger.
Han jobber selv i REMA 1000, men tror ikke det har påvirket valget av forsikringsleverandør.

– Når jeg skal tegne en ny forsikring, undersøker jeg alltid hva som finnes av tilbud. Jeg velger det selskapet som kan gi meg det beste tilbudet, og i dette tilfellet var det REMA Forsikring. Prosessen var dessuten veldig enkel, alt kan gjøres på nettet, avslutter Roger.
Og Lucky selv, han er igjen frisk som en … katt.

 

Les mer om vår katteforsikring her