Om REMA Forsikring

REMA Forsikring tenker annerledes enn andre aktører i forsikringsmarkedet, akkurat som REMA 1000 tenker annerledes enn andre dagligvarekjeder. Vi deler den samme filosofien om at det enkle ofte er det beste, og lever det ut gjennom verdiene våre som forteller oss at vi skal være ansvarlige, offensive og kundeorienterte.

Derfor finner du ikke lokketilbud eller snedige rabatter med enda snedigere forpliktelser hos oss. Du kan heller ikke ringe oss og prute på prisen eller reforhandle avtalen din. Og er du av typen som liker vanskelige ord og kompliserte vilkår, vil du også bli skuffet. Tvert imot så vil du finne forsikringer av høy kvalitet til bare lave priser.

Årsaken til at vi kan tilby dette er at vi etter over førti år i den knallharde dagligvarebransjen har lært oss å drive effektivt og rasjonelt, uten unødig administrasjon eller byråkrati. Dette gjør også at vi har en helt annen filosofi enn de tradisjonelle forsikringsselskapene som tar ut over dobbelt så mye i overskudd som dagligvaresektoren, selv om de bare omsetter for en tredjedel så mye. De er kort sagt grådige. REMA Forsikring følger vår kjøpmannsfilosofi: Vi skal ha mange kunder som vi tjener litt på, istedenfor å tjene mest mulig på hver kunde. Det gjør at vi kan holde prisene våre lave.

Snakk med oss

Ring 915 09 010

Chat

Kontaktskjema

Postadresse

REMA Forsikring
c/o Storebrand Forsikring
Postboks 500
1327 Lysaker

Dette lurer andre på

  • Er REMA Forsikring et forsikringsselskap?

   Den offisielle tittelen for REMA Forsikring er «forsikringsagent for annen forsikringsgiver». Vi har alle nødvendige konsesjoner og avtaler, og er registrert hos norske tilsyn som forsikringsagent. Storebrand er forsikringsgiver, og skadeoppgjørene foretas av Storebrand.

  • Har REMA Forsikring de laveste prisene?

   REMA Forsikring har som mål å ha de laveste prisene gjennom hele kundeforholdet. Mange opplever at man må forhandle seg frem til en god pris med kunderådgiveren sin. Dette vil vi unngå, både fordi det ikke er rettferdig – det skal ikke være slik at den som er god til å snakke for seg skal få bedre forsikring enn andre – men også fordi det er ineffektivt. Hos REMA Forsikring kan du være sikker på at den prisen du får er den laveste vi kan tilby, uten liten skrift eller andre former for lureri. Prisen skal være så lav som mulig fra dag én og gjennom hele kundeforholdet.

  • Hva er unikt med REMA Forsikring i forhold til andre forsikringstilbydere?

   REMA Forsikring har som mål å ha de laveste prisene gjennom hele kundeforholdet. For de aller fleste vil det også bety laveste pris fra starten av. Vi har ingen «lokketilbud» som kun gjelder i en kort periode, og vi straffer deg ikke ved å øke prisen bare fordi du ikke tar kontakt og reforhandler avtalen din. Vi spør oss heller ikke om hvor mye vi kan tjene på et produkt. Vi er kun opptatt av hva som er den laveste prisen vi kan tilby, og vil heller tjene litt mindre penger på mange kunder enn å tyne hver enkelt for det vi kan.

   Vi skal ha enkle løsninger der priser og produkter er tilgjengelige og forutsigbare. Hos andre forsikringsselskaper kan man få lavere pris ved å prute. Slik er det ikke hos oss. Vi har én pris, og det er den som er den laveste for deg. Vi skal heller ikke bruke slitsomt forsikringsspråk, og produktene våre skal være enkle å forstå.

   Vi tilbyr også Kjør smart til alle våre bilforsikringskunder. Her bruker vi ny teknologi som gjør at du selv kan senke forsikringsprisen ved å være en trygg sjåfør. Kjør smart kan også hjelpe deg å bli enda flinkere til å kjøre. Slik gjør vi det bedre for både lommeboka, trafikksikkerheten og miljøet.

  • Hvordan kan REMA Forsikring tilby forsikring til lavere pris enn andre tilbydere?

   Over førti år i den knallharde dagligvarebransjen har lært oss å drive effektivt og rasjonelt, uten unødig administrasjon eller byråkrati. Vi har også en helt annen filosofi enn de tradisjonelle forsikringsselskapene, som tar ut over dobbelt så mye i overskudd som dagligvaresektoren, selv om de bare omsetter for en tredjedel så mye. REMA Forsikring følger vår kjøpmannsfilosofi: Vi skal ha mange kunder som vi tjener litt på, istedenfor å tjene mest mulig per kunde. Det gjør at vi kan holde prisene våre lavere enn de andre forsikringsselskapene.

  • Hvorfor vil REMA 1000 drive med forsikring?

   REMA 1000 har alltid stått for høyest mulig kvalitet til lavest mulig pris i dagligvaremarkedet, og nå skal vi gjøre det samme med forsikring. Med vår lange erfaring på lavpris vet vi hvordan vi skal drive smart og effektivt, og kan derfor tilby forsikring med god service og trygge skadeoppgjør til bare lave priser.

  • Kan alle kjøpe forsikring hos REMA Forsikring?

   Ja. Alle privatpersoner kan kjøpe forsikringer hos oss. Det kan i sjeldne tilfeller hende at produktene vi har ikke passer helt for deg. Det kan dreie seg om hvor mange skader du tidligere har hatt, eller hvis du vil forsikre noe som er svært sjeldent eller spesielt verdifullt. I så tilfelle oppfordrer vi deg til å ta kontakt med oss, slik at vi kan snakke om det.

  • Kan man kjøpe forsikring i REMA 1000-butikkene?

   Nei. Butikkene våre har rett og slett ikke lov til å selge forsikringer siden de ikke er sertifisert. Derfor må du kjøpe forsikringene på nettsidene våre eller ringe kundeservice på telefon 915 09 010.

  • Selger REMA Forsikring alle typer forsikringer?

   Vi selger de fleste skadeforsikringene som du vant til fra andre forsikringsselskaper. Vi forsikrer bil, hus, innbo, reise, hytte, hytteinnbo, verdisaker, båt, og hund og katt.

  • Selger REMA Forsikring også forsikring til bedrifter?

   Vi selger for øyeblikket kun skadeforsikringer til privatpersoner. Det kan godt være at vi kommer til å tilby forsikringer til bedrifter etter hvert.

  • Selger REMA Forsikring også person-, pensjon- og livsforsikring?

   Nei. Vi selger for øyeblikket kun skadeforsikringer, for bil, hus, innbo, hytte, hytteinnbo, reise, verdisaker, båt, og hund og katt. Etter hvert kan det være at vi tilbyr flere skadeforsikringsprodukter. Vi vurderer også helseforsikring, barneforsikring og livsforsikring.